Avís legal

colors.cat és un espai web, el seu nom de domini està registrat i és propietat de Xavier Quesada Bachs, amb domicili a Plaça Francesc Macià, 4 – 43700 El Vendrell, amb DNI 39703640M (d’ara endavant, colors.cat).

 

La pàgina web ha estat dissenyada amb la finalitat d’oferir als nostres usuaris, clients i consumidors informació detallada sobre els nostres productes i serveis.

 

Colors.cat manté una política de confidencialitat de les dades aportades pels seus usuaris/es i es compromet a protegir-les. Aquesta protecció s’estén a tot el que fa referència a la recollida i l’ús de la informació facilitada a través d’internet. En aquest sentit, Colors.cat garanteix, en els termes que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), que farà servir confidencialment les dades personals dels usuaris/es, i que el servidor en el qual s’emmagatzemaran i es tractaran les dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar que hi accedeixin tercers no autoritzats.

 

En virtut del compliment de la normativa EMVCO, Mastercard, VISA i la Directiva Europea PSDII, durant l’operació de pagament electrònic comunicarà informació referida a la connexió emprada en la sessió al Banc emissor de la targeta per procedir a la validació de l’operació de pagament realitzada per l’usuari.

 

Tota la informació que ens facilitis serà utilitzada exclusivament per processar les comandes i facilitar la compra a la nostra botiga, així com per informar-te de les nostres novetats. Colors.cat garanteix que les dades facilitades no seran compartides amb terceres persones i/o empreses.

 

Per a consultar les condicions de venda, enviaments i devolucions, clica aquí.

 

Pots modificar i cancel·lar les dades que ens hagis facilitat escrivint un email a colorspuntcat@gmail.com.