General

Primer de tot, volem agrair el teu interès en el projecte colors.cat. És gràcies a la teva col·laboració que el podrem seguir fent créixer.

 

Colors.cat es reserva el dret de revisar i modificar les presents condicions en qualsevol moment, per la qual cosa el comprador sempre les ha de llegir abans de realitzar una comanda.

 

Per qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres enviant un email a colorspuntcat@gmail.com i estarem encantats de respondre’t tan aviat com puguem.

Personalitzacions i
nous personatges

El projecte de colors.cat està en constant evolució i en l’actualitat té representades més de 500 il·lustracions entre balls populars, colles de foc, castellers, personatges coneguts, etc. Pots consultar el mapa de colles existents.

 

Si el que vols és personalitzar un personatge ja existent, canviar-ne el pentinat, ajustar detalls del vestit, etc. tindrà un cost que pot variar depenent de la complexitat del canvi. La il·lustració serà única. Pots demanar pressupost enviant un email a colorspuntcat@gmail.com.

 

Si no trobes el personatge que vols a la llista i t’agradaria que el creem, tindrà un cost que pot variar depenent de la complexitat de la il·lustració. Pots demanar pressupost enviant un email a colorspuntcat@gmail.com.

 

En qualsevol dels casos, l’encàrrec d’un personatge nou o personalitzat, no inclou en cap cas el dret sobre la imatge. Només sobre el producte que s’adquireixi, sigui una samarreta, un pòster o altres suports. En cap cas, s’entregarà l’arxiu original per a altres usos.

Samarretes

Totes les samarretes de colors.cat es fan per encàrrec. És per això que la duració del procés pot variar i és aproximada. És important tenir-ho en compte a l’hora calcular temps de recepció de cada comanda.

 

Quan rebré la meva samarreta?

Primer de tot posa’t en contacte amb nosaltres. Un cop rebut l’encàrrec i el pagament, prepararem els arxius i els portem a la impremta, aquest procés pot durar entre 1 i 3 dies. Si la teva talla no està en estoc, la demanarem i pot tardar entre 2 i 5 dies feiners en arribar. Un cop tinguem la samarreta impresa, l’empaquetarem i l’enviarem per Correus. Els terminis habituals d’enviament són de 3 a 7 dies feiners. Així doncs, tot el procés pot tardar entre 5 i 14 dies feiners en completar-se, tot i que nosaltres ens esforçarem al màxim per tal que la tinguis com més aviat millor.

 

Com puc pagar la meva samarreta?

Un cop t’hagis posat en contacte amb nosaltres, rebràs les instruccions de com efectuar el pagament, que podrà ser mitjançant transferència bancària o Bizum.

 

Quines són les talles de les samarretes?

Tenim samarretes per a adults i infants. Escull bé la mida de la teva samarreta consultant aquesta taula:

Ample: mesures des del contorn 1 cm per sota de les mànigues. / Alçada: Mesures des del punt més alt de l’espatlla fins al final de la peça.

Talles adults
Mida (ample x alçada)
S
48 x 69 cm
M
50 x 71 cm
L
54 x 73 cm
XL
58 x 75 cm
2XL
62 x 77 cm
3XL
66 x 79 cm
Talles infantils
Mida (ample x alçada)
1/2 anys
26 x 41 cm
3/4 anys
32 x 45 cm
5/6 anys
35 x 49 cm
7/8 anys
38 x 53 cm
9/10 anys
42 x 57 cm
11/12 anys
49 x 61 cm

Pòsters

Tots els pòsters de colors.cat es fan per encàrrec. És per això que la duració del procés pot variar i és aproximada. És important tenir-ho en compte a l’hora calcular temps de recepció de cada comanda.

 

Quan rebré el meu pòster?

Primer de tot posa’t en contacte amb nosaltres. Un cop rebut l’encàrrec i el pagament, prepararem els arxius i els portem a la impremta, aquest procés pot durar entre 1 i 3 dies. Un cop tinguem el pòster imprès, l’empaquetarem i l’enviarem per Correus. Els terminis habituals d’enviament són de 3 a 7 dies feiners. Així doncs, tot el procés pot tardar entre 5 i 10 dies feiners en completar-se, tot i que nosaltres ens esforçarem al màxim per tal que el tinguis com més aviat millor.

 

Com puc pagar el meu pòster?

Un cop t’hagis posat en contacte amb nosaltres, rebràs les instruccions de com efectuar el pagament, que podrà ser mitjançant transferència bancària o Bizum.

 

De quines mides són els pósters?

· 70×50 cm (impressió en alta qualitat)

· 33×48 cm (impressió digital)

Per a mides més grans o personalitzades, escriu-nos un email a colorspuntcat@gmail.com.

Colles i comandes grans

Per comandes a partir de 10 unitats, podeu gaudir de descomptes, tant en la creació d’un personatge nou, com en el preu dels productes. Feu-nos saber la vostra idea enviant un email a colorspuntcat@gmail.com.

Política d’enviaments

Tot i que per la naturalesa del nostre projecte, la majoria d’enviaments els fem en el territori català, també enviem a l’Estat espanyol peninsular i les Illes Balears.

 

Quina empresa de correus utilitzeu?

Normalment enviem els productes a través del correu ordinari de Correus. En ser un servei econòmic, no disposa de seguiment del paquet. Els terminis habituals de recepció dels paquets són de 3 a 7 dies feiners.

 

Quin cost té l’enviament?

Depèn del producte que hagis comprat (preus a Catalunya):
· Llibre: 3 €
· Pòster: 5 € (enviament en tub de cartó inclòs)
· Samarreta: 4 €
Els preus inclouen l’IVA. Per a enviaments especials de més d’un producte o a l’estranger, contacta amb nosaltres enviant un email a colorspuntcat@gmail.com.

Canvis i devolucions

En ser productes fets sota comanda i/o personalitzats, no es poden canviar ni retornar. Si el paquet arriba obert o en males condicions, fes-nos-ho saber tan bon punt t’arribi. De totes maneres, el receptor és el responsable d’acceptar o no el paquet i mirar que hagi arribat en les condicions adequades.